ORDU (AA) - Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinin 2 yıl içinde 77 bin 45 kişi tarafından kullanıldığı ve 807 kişiye yüzme kursu verildiği bildirildi.

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Fazıl Şahin, Ordu ve çevre illere hizmet veren ve bölgede benzerine az rastlanan yatırımlardan biri olan ilçedeki spor kompleksiyle gurur duyduklarını söyledi.

Spor kompleksinin 2 yıl önce hizmete açıldığını söyleyen Şahin, spor kompleksinin halk günlerinde 34 bin 39 kişi, diğer günlerdeyse 43 bin 807 kişi tarafından kullanıldığını ifade etti.

Karadeniz Bölgesi'nde örnek tesislerden birine sahip olduklarını söyleyen Şahin, “On binlerce kişiye hizmet eden ve il dışından özellikle Samsun ve Giresun illerinden çok fazla kişi tarafından ziyaret edilen tesisimizde sauna, hamam, yarı olimpik yüzme havuzu gibi birçok faaliyetin yanı sıra restoran, kafe ve çocuk parkı hizmeti de veriliyor. Hizmet ve personel kalitesiyle de Karadeniz Bölgesi’nin örnek tesislerinden biri olan spor kompleksimiz, bölgenin ekonomik girdisinin artmasına da olanak sağlıyor” dedi.

Hizmet kalitesini her geçen gün arttırdıklarını ve bunun da ziyaretçi sayısında bir artışa neden olduğunu söyleyen Şahin, şöyle konuştu:

"Açıldığımız günden bu yana sürekli olarak daha kaliteli ve daha nezih bir hizmet vermek için çalışıyoruz. Gerek fiziki yapı, gerek hizmet alanlarımız, gerek hizmet kalitemiz ve gerekse de personellerimizle ziyaretçilerimizin memnuniyetini arttırmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bunun yansımasını da aldığımız olumlu tepkilerde görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bölgede örnek tesislerden biri olmanın sorumluluğunu yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorumluluğumuz çok fazla ama tecrübemiz de gittikçe artıyor. Örnek bir hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah daha nice yıllar hizmet vermeyi nasip etsin."