Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz’ı ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz günlerde Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri genel sekretere çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Kendilerinin sanayiciler ve işadamları derneği olarak üyelerine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal etkinliklere de imza attıklarını kaydeden MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin, sağlıkta son yıllarda yaşanan olumlu gelişmelerin çağ atlayan Türkiye’ye yakıştığını ve kendilerinin her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz da MÜSİAD’ın faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, nazik ziyaretleri için Abdullah Tekin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.