Erzincan’da ki Ortaokul ve Liselerin öğrenci temsilcileri Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıya Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün , Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri katıldılar.
Katılımcı yönetim anlayışıyla hareket eden Erzincan Belediyesi, tüm öğrenci temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Toplantıda söz alan Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk Kent Konseyi çalışmaları ve işlevi hakkında öğrencilere bilgiler verdi.
Daha sonra kürsüye çıkan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yaptığı açıklamada şu görüşlerde bulundu; “Ülkemizi ve şehrimizi geleceğe hazırlamak için iyi yetişmiş beyinlere ihtiyacımız bulunuyor. Şehrimiz fiziki şartlar açısından diğer illerden çok daha ileride. Erzincan Belediyesi olarak katılımcı yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu bakımdan sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Şehrimize yön verecek şehrimizin çehresini değiştirecek olan sizlersiniz. Bu toplantıları daha sık düzenleyerek sizlerin önerilerinizi almaya devam edeceğiz.” Dedi.
Başkan Başsoy daha sonra öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi.