Düzce Valisi Ali Fidan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Kaynaşlı ilçesini ziyaret etti.
Vali Ali Fidan ilk olarak Kaynaşlı Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Şenol Koca, Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve kurum amirleri tarafından karşılanan, Vali Ali Fidan kaymakamlığa geçerek Kaymakam Şenol Koca’dan ilçe ile ilgili brifing aldı. Vali Ali Fidan Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Esnaf Sanatkarlar Odasına uğrayarak Başkan Enver Akyüz’den İlçe esnafları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ilçe meydanında bulunan kıraathaneye geçen Vali Fidan, burada vatandaşlara sorunlarını dinleyip sohbet etti. Ziyaret kapsamında Fidan Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Ali Fidan Kaynaşlı ilçesi ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçelerimizi tanımaya devam ediyoruz. Ziyaret kapsamında Kaynaşlı İlçemiz ikinci ilçemiz. Kaynaşlı’da Kaymakamlığımızı ziyaret edeceğiz, belediyemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarla muhabbet edip İlçe sorunlarını tespit etmeye çalıştık” dedi.
Vali Ali Fidan, ziyaretlerinin ardından Kaynaşlı Karaçalı Mahallesinde Fidan dikimi etkinliğine katılarak burada fidan dikti.