Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreterliği’ne Ayşin Gencer getirildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Ege Bölge Genel Sekreterliği’ne Ayşin Gence’in getirilmesine karar verildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral yaptığı açıklamada, ’’Ayşin Gencer hanımefendi uzun zamandır çalışmalarımızda ve projelerimizde bizimle birlikte görev almaktadır. Ayşin Gencer hanımefendi Uluslararası İlişkiler eğitimini tamamlandıktan sonra çeşitli uluslararası şirketlerde görev yapmış ve 2013 yılında girişimcilik yolunda, genç girişimci kadın olarak İzmir’de inşaat sektörüne adım atarak Gencer Duşakabin firmasını kurmuştur. Sektöründe de başarılı projelere imza atmaya devam etmektedir.Şirketinde özellikle gençlere istihdam olanağı sağlamaktadır.Kendisine de yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.
Ayşin Gencer yaptığı açıklamada, ’’Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nun Ege Bölge Genel Sekreterliği görevine getirilmekten dolayı büyük onur duyuyorum. Çalışmalarımıza ve sosyal sorumluluk projelerimize tüm hızımızla devam edeceğiz’’ dedi.