Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından 22 Mayıs’ta düzenlenecek olan ‘Genç Girişimciler Zirvesi’ çok sayıda ünlü ismi öğrencilerle buluşturacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kariyer Geliştirme Merkezi ve Mektebim Koleji İşbirliği ile düzenlenecek ‘Genç Girişimciler Zirvesi’ Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi öğrencilerle bir araya getirecek.
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezinde gerçekleşecek Zirve’de YTÜ Öğrencileri ve Mektebim Koleji’nin lise kademesinde eğitim gören tüm öğrencileri girişimcilik ruhunu ve girişimcilik hikâyelerini konunun uzmanlarından dinleyecek.
22 Mayıs 2015’te Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde saat 10.00’da başlayacak Zirveye, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko, Philips Turkey CEO’su Göktuğ Gür, Airties CEO’su Philippe Alcaras, Kliksa CEO’su Nevgül Bilsel Safkan, Rossmann Genel Müdürü Benan Cem, Mobile Marketing Global CEO’su Greg Stuart, Poke Lonson Creative Partner’ı Nicolas Roope, TEB Girişim Bankacılığı Pazarlama Müdürü İbrahim Coşkuner, Fedex Türkiye Direktörü Ali Gürdal konuşmacı olarak katılacak.