Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yarımada genelinde resmi ziyaretlerde bulundu.
MHP Bodrum 8. Olağan İlçe Kongresi sonucu İlçe Başkanlığı görevini kazanan Başkan Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri devir teslim işlemlerinin ardından sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı makamlarını ziyaret etti.
Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ilk ziyareti Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan oldu. Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kaymakam Gödekmerdan MHP İlçe teşkilatına yeni seçilen yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Garnizon Komutanlığı’na geçildi. MHP İlçe yönetimi burada Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral tarafından ağırlandı.
İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ekibinin üçüncü ziyareti ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon oldu. Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki makam odasında gerçekleşen ziyarette, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mehmet Tosun’a ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. İlçe Başkanı Mehmet Tosun da Belediye Başkanı Kocadon’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette Büyükşehir Yasası ile ilgili konular ve yasanın yürürlüğe girmesinin ardından yaşanan süreç konuşularak belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Günün son ziyareti ise İlçe Jandarma Komutanlığına yapıldı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan ziyarette Jandarma Yarbay Hakan Demirörs, Başkan Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyelerini makam odasında ağırlayarak yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, yapılan ziyaretlerde yeni yönetimin tanıtıldığını ve çalışmalarının aralıksız süreceği söyledi.