Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Mehmet Parsak, yaklaşan genel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.
Parsak, bu kez Afyonkarahisar Huzurevinde yaşlılarla bir araya geldi. Huzurevi sakinleri ile sıcak ve uzun bir sohbette bulunan Parsak, yaşlıların ellerini öperek onların hayatından kesitler dinledi. "Yaşlılık, zamanı gelince ömrü olan herkesin yaşayacağı bir akıbet, bu yüzden yaşlılarımızı daha iyi anlamalı ve onların ihtiyaçları konusunda daha duyarlı olmalıyız" diyen Parsak, Huzurevi sakinlerinden büyük ilgi gördü. Huzurevi yöneticilerinden çeşitli bilgiler alan Parsak, ziyareti sırasında gündeme de değinerek açıklamalarda bulunarak, "Burada 2-3 yıl askerlik görevi yapmış yaşlılarımızın varlığı bize Türkiye Cumhuriyeti’nin kolay kurulmadığını, bugünlere kolay gelinmediğini gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti, keyfi olarak harcayabileceğimiz, dağıtabileceğimiz, sağa sola peşkeş çekebileceğimiz bir yapı değil tersine atalarımız, şehitlerimiz, gazilerimiz ve yaşlılarımız tarafından büyük emeklerle bezenmiş önemli bir emanettir” diye konuştu.
Afyonkarahisar’da doğup büyüyen birisi olarak, büyüklere saygı, geçmişe vefa ve değerlere sahip çıkma kültürü ile yetiştiğini ifade eden Parsak, emeklilerin ve yaşlıların durumlarını iyileştirilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi ve sahip oldukları sosyal imkanların artırılması noktasında MHP olarak samimi ve önemli projelerinin olduğunu vurgulayarak, “Emekli, memur, çiftçi veya dar gelirli vatandaşımızla ilgili bir düzenleme söz konusu olduğunda bütçe dengelerinden bahseden AK Parti iktidarı, söz konusu saray yapmak, lüks uçaklarla uçmak, bin dolarlık kadehler, 10 bin dolarlık tuvalet taşları kullanmak olunca kesenin ağzını sonuna kadar açıyor" dedi.
Parsak, huzurevi sakinlerinden hayır dualarını isteyerek, ziyaretlerini sürdürmek üzere huzurevinden ayrıldı.