AK Parti Trabzon milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, bir sür önce evinde düşerek, başını çarpan ve hastaneye kaldırılan Ahmet Suat Özyacısı’yı ziyaret etti.
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yatan Trabzonspor’un Efsane Teknik Direktörü Özyazıcı’yı ziyarete giden Kafkas, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Özyazıcı’nın durumunun iyiye gittiğini vurgulayan Kafkas, "Çok kıymetli hocamız Ahmet Suat Özyazıcı’yı Farabi Hastanesi’nde ziyaret ettik. Şükürler olsun ki geçirmiş olduğu talihsiz kazayı son derece ucuz atlattı. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Allah beterinden saklasın" dedi.
Kafkas, Ahmet Suat Özyazıcı’nın Trabzonspor’un doğuşundan bugünlere gelmesinde ve ülke futboluna damga vurmasında en büyük pay sahiplerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Suat hocamız ve onun gibi değerlerimiz bizim baş tacımızıdır. Allah onları yanımızdan eksik etmesin. Bize düşen, bıraktıkları emaneti koruyup daha ilerilere taşımak olmalıdır" diye konuştu.
Özyazıcı da Kafkas’a ziyaretinden ve tüm iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.