İzmir’de, AK Parti Milletvekili adayları, 18 Mart Cumartesi günü düzenlenecek aday tanıtım toplantısında bir araya gelerek, seçim çalışmalarını başlatıyor.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Ankara’da Seçim Beyannamesini açıklamasının ve tüm milletvekili adaylarını tanıtmasının ardından, AK Parti İzmir İl Teşkilatı da, milletvekili adaylarını halkın karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. 18 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’te Balçova Kaya Termal Otel’de düzenlenecek tanıtım toplantısında, İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da kente ilk kez milletvekili adayı olarak gelerek toplantıya katılacak.
EGE VE İZMİR’E MÜJDELER
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisinin kaleme aldığı 100 maddelik “Yeni Türkiye Sözleşmesi” ile Seçim Beyannamesini açıklamasının teşkilatın motivasyonunu yükselttiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican seçim sürecinde çok sıkı çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Seçim beyannamesinde, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesiyle ilgili dev projeleri de gündeme getirdiğine vurgu yapan Delican, “Bizler partimizin hizmet kervanına ekleyeceğimiz bu projeleri İzmir’de halkımıza en doğru şeklide anlatacağız. AK Parti olarak kutlu yürüyüşümüzde hep bir adım önde, her zaman yaptıklarımızın daha iyisini yapmak için kendimizle yarıştık. Sayın Genel Başkanımız açıkladığı seçim beyannamesinde yeni Türkiye’nin kapısını sonuna kadar açtı. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın açtığı yolda gece gündüz demeden çalışarak, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı İzmir’de kıymetli hemşehrilerimize anlatacağız” dedi.
18 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’te düzenlenecek toplantıya tüm İzmir halkını davet eden Delican, şu ifadelere yer verdi:
"26 milletvekili adayımızla birlikte güzel İzmirimiz’de kıymetli hemşehrilerimizle buluşacağız. Birbirinden değerli, her kesime hitap eden adaylarımızla en iyisini başarmak için sürekli sahada olacağız. Aday tanıtım toplantımıza tüm İzmir’i davet ediyoruz."