BURSA'da konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğnu, milletimizin birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla geri durmayacaklarını tuzaklar ve oyunlara asla prim vermeyeceğini söyledi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu, seçim bölgesindeki çalışmaları Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi'nde yapılan 40 metrelik bulvarın açılış törenine katılarak sürdürdü. Yağmur altında yapılan törende konuşan Sağlık Bakanı Müzezzinoğlu, “Yol medeniyettir. Bizim medeniyetimizde bir söz daha vardır. Kalpten kalbe bir yol vardır derler. Gönül köprülerini kurmak gerekir. Bu yollar da, kalpten kalbe giden yolların kurulduğu, gönülden gönüle köprülerin güçlendiği süreçlere ilave katkı sağlayan projeler. Bizlerin, insanımızla olan bağımızı güçlendirmekteki en büyük başarı, gönül köprülerimizi birleştirmektir. Sosyal belediyecilik alanında yapılan hizmetler de bu bağların güçlenmesine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Müezzinoğlu, “Bizim, birlik ve beraberliğimizi bozarak, ülkemizi hedeflerinden şaşırtmak isteyenler, bu milleti hedeflerinden geri bırakmak, kaderiyle oynamak isteyenler var. Biz birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek, muasır medeniyet seviyesine yürüyüşümüz hiç de zor olmayacaktır. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla geri durmayacaktır. Tuzaklara, oyunlara asla prim vermeyecektir. 1 Kasım seçimleri, milli iradenin, hak ve hukukun korunduğu bir seçim olacak" diye konuştu. Açılış sonrası Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın makam aracının direksiyonuna geçerek bir süre otomobili kullanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yol çok güzel olmuş, şoför bile istemiyor. Yol değil adı üstünde bir bulvar. Son derece güzel. Tabi yürüyüş parkurunun da olması, ayrıca 3 kilometrelik bisiklet yolunun da yapılmış olması beni ayrıca mutlu etti. Özellikle 3 kilometrelik bisiklet yoluyla Osmangazi Belediye Başkanımız, 3 bin bisikleti hak etti. Bugün onun sözünü veriyoruz. İnşallah 2016 yılında bakanlık olarak dağıtacak olduğumuz bisikletlerden Osmangazi’nin kontenjanını da ayıracağız. Ben de buradan bunun müjdesini vermiş olayım" dedi.
Buradaki açılışın ardından Müezzinoğlu, Umurbey İpek Üretim ve Bayanlar Yüzme Havuzu açılışına katıldı. Burada da yağan yağmura aldırış etmeyen Müezzinoğlu açılışı yaparak ipek kumaşlarının nasıl yapıldığını izledi. İpek kumaşı yapanlarla sohbet eden Müezzinoğlu, ipek vitrinindeki bir kravatı da inceledi. Törenin ardından Yıldırım Sinan Dede Kentsel Dönüşüm törenine katılan Müezzinoğlu kepçenin üzerine çıkarak kentsel dönüşümün startını verdi.

FOTOĞRAFLI