Faik KAPTAN/İSTANBUL,() THY ve TAV Havalimanları ortaklığı olan Turkish Ground Service (TGS) yer hizmetleri şirketi yeni yazlık kıyafetlerini Atatürk Havalimanı apronun da tanıttı. Tanıtım mankenliğini çalışanlar yaptı. Yeni kıyafetlerini giyen TGS personeli tanıtımları yaparken profesyonel mankenleri aratmadılar. Atatürk Havalimanı apronunda çalışanlar yeni kıyafetleriyle basın mensuplarına poz verdiler.

TGS'nin yeni üniformaları, kadın personel için mor pantolon pembe gömlek, fuşya rengi ceket ve yelek, pembe logolu fular kullanılıyor. Erkek personelin üniforması ise gri pantolon petrol mavisi ceket ve yelek mavi gömlek ve pembe logolu kravattan oluşuyor.

TGS'nin kurumsal rengi olan kırmızı kaldırılırken TGS logosu erkeklerde mendil cebi altında mavi, kadın üniformalarında ise sol omuz üzerinde mor renkte yer alıyor. Üniformalarda dikkat çeken en önemli özellik ise kırmızı kurumsal kimlik logosunun pembeye dönmesi olarak gösteriliyor.TGS üniformaları PROVVA gömlek tarafından hazırlandı. Dağıtımı süren üniformaların ay sonuna kadar tüm istasyonlarda giyilmesi planlanıyor.
(FOTOĞRAF)