ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Kulübün Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Özcan nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Osmanlıspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcuların yenileme hareketleriyle tamamladığı antrenmanda diğer sporcular dayanıklılık koşusu yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı süren Hüseyin Kuday katılmadı. 

Antrenmanın ardından AA muhabirine değerlendirmede bulunan teknik direktör Hüseyin Özcan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına her maçta olduğu gibi kazanma hedefiyle çıkacaklarını söyledi. 

Her maçın genç oyuncuları için büyük bir deneyim ve kazanım olduğunu dile getiren Özcan, "Oynadığımız her maçta gerek savunma gerekse hücum yollarında gelişme kaydediyoruz. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi. 

Geçmişi bir kenara bırakıp daima ileri baktıklarını, mümkün olduğunca morallerini yüksek tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Özcan, "Yaşadıklarımız ortada. Bizim en büyük mutluluğumuz bu gençleri Türk futboluna kazandırmak" diye konuştu. 

Özcan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı sarı kart cezalısı Burak Demireğen'in forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.