MAZLUM-DER Kayseri Şubesi 2014 yılı faaliyetlerini üyeleri ve gönüllüleriyle yaptığı kahvaltılı toplantıda değerlendirdi.
Çok sayıda üyenin ve gönüllünün katıldığı toplantıda bir konuşma yapan şube başkanı Ahmet Taş, katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Konuşmasında 2014 yılı içinde yapılan basın açıklamalarından fotoğraf sergilerine, insan hakları seminerlerinden ziyaretlere, konferanslar, mazlumlara destek mitingleri, kılınan gıyabi namazlar, gönüllü kuruluşlara verilen desteğe, Kayseri küçük millet meclisi çalışmalarına verilen desteğe kadar yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgiler veren Ahmet Taş, faaliyetlere verilen destek için yöneticilere, üyelere ve gönüllülere teşekkür etti.
Daha sonra MAZLUM-DER Kayseri Şubesinin hizmetlerinin artarak devam etmesi ve daha ileri noktalara ulaşabilmesi için katılımcıların 2014 yılı faaliyetleriyle ilgili tespit, tenkit ve dilekleri ile 2015 yılı hizmetleri için beklentileri ele alındı. Merak edilen sorulara cevaplar verildi. Dost bir ortamda geçen kahvaltılı değerlendirme toplantısı sonunda MAZLUM-DER’in topluma daha iyi hizmet verebilmesi için üyelerin, gönüllülerin ve yöneticilerin her yönü ile kuruma desteğinin devam etmesi, yapılan faaliyetlerin üyeler ve gönüllülerle paylaşılması temennisi dile getirildi.
MAZLUM-DER’in 2014 yılı faaliyetlerinden memnun kaldıklarını dile getiren üye ve gönüllüler yapılan hizmetler için yöneticilere teşekkür etti.