Ziraat Türkiye Kupası grupları son maçında Spor Toto 2. Lig temsilcisi Sarıyer, evinde Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla F Grubu’nda Beşiktaş ikinciliği garantilerken, Adana Demirspor’un üst tur şansı kalmadı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Takım adına çok güzel geçen bir maç oldu. Bu grupta ilk galibiyetimiz oldu. Genç oyuncularım vardı sahada. Bundan sonrası için bana ümit verdiler. Kendi adımıza her şey güzeldi. Futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, rakiplerini tebrik ederek, "Bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum. Takımın performansından memnun olduğumuzu söyleyemem. Eksiklerimiz var. Sahaya çıkardığımız kadro bu kadar basit teslim olmamalıydı. Onlara çok da kızamıyorum. Daha birbirini yeni tanıyan oyuncularım var. Ama bizimle beraber sezon başından beri olan arkadaşların biraz hataları oldu. Bundan sonra daha az hata yapan bir takım olacağız" diye konuştu.