Sağlık Bakanlığı tarafından 112 Acil Servis hizmetlerinde kullanılmak üzere Nevşehir’e gönderilen 7 ambulans için teslim töreni düzenlendi.
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen teslim törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, daire müdürleri ve Sağlık İl Müdürlüğü ve Hastane yöneticileri katıldı.
Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir’e gönderilen 5 ambulansın ardından bu yılda tam donanımlı 7 ambulansın gönderildiğini belirterek desteklerinden dolayı Vali Ceylan ve AK Parti Milletvekillerine teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise; AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de sağlık yatırımlarında ciddi atılımın gerçekleştirildiğini kaydederek, sağlık alanında vatandaşlara hizmetin götrürülmesi noktasındaki çabalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir’e gönderilen 7 ambulans için kurdele kesildi. Vali Ceylan ve AK Parti Milletvekili Adayları törenin ardından yeni ambulansları inceledi.