Samsunspor, tarihinin en zor günlerini geçirdiğini belirten Başkan Erkurt Tutu, "Bir taraftan geçmişten gelen transfer borçlarıyla uğraşırken diğer taraftan da mali kriterleri yönetmeye çalışıyoruz. Bunların yanında da mevcut futbolcuları elde tutmaya çalışırken, devre arası transfer yapmamıza engel olacak futbolcularla anlaşma zemini arıyoruz. Bunlar kolay bir iş değil" dedi.

TUTU: BİZİM GÜCÜMÜZÜ AŞIYOR!..
Samsunspor Kulübü'nün borçlarınının yönetimin gücünü aştığını belirten Tutu, "Bakanımızın Samsunspor'a verdiği desteklerle bugüne kadar geldik. Şehirden de yönetimimizin yarattığı kaynaklarla sorunlarımızı çözebildik. Ama büyük sorunlarımızı bakanımızın verdiği desteklerle çözdük. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Bizim gücümüzü aşan borç yapısı var. İnşaallah bu şehir takımına sahip çıkacaktır. Ben bu süreci atlatmakta bakanımızın yeniden destek vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

5 MİLYON 700 BİN LİRA...
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu transfer tahtasını açabilmek için 5 milyon 700 bin liraya ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bu borc nedeniyle futbolcuların avukatlarını tek tek arayarak borçları yapılandırmaya çalışıyoruz. Bu futbolculardan bazıları bu dönemde paralarını alamazlarsa daha da alamayacaklarını düşünüyorlar. Kimileri iyi niyetle yaklaşıyor, kimileri ise sert tepki göstererek uzlaşmaya yanaşmıyor. Yönetim olarak futbolcularla uzlaşmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber: Ali BİROL