AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Başharık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başharık Mahallesi sakinleri, AK Parti heyetine yoğun ilgi gösterdiler.
Vatandaşların büyük ilgisi altında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, geride kalan 9 seçimde Battalgazi ilçesi ve Başharık Mahallesi’nin AK Parti’ye sonuna kadar destek verdiğini belirterek, 7 Haziran 2015 seçimlerinin önemine değindi. Güder, arabayı rampadan uç noktaya getirdiklerini ifade ederek, vatandaşların desteğiyle arabanın yoluna devam edeceğini belirtti. AK Parti’nin tek başına Türkiye’de vatandaşlar adına mücadele ettiğini dile getiren Güder, 7 Haziran 2015 seçiminde de vatandaşların desteğiyle istikrarın süreceğini ifade etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Türkiye’ye rol model olacak çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Gürkan, güzel işler yaptıklarını belirterek, Türkiye’nin önünde giden ve rol model olacak çalışmalar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Battalgazi’nin surlarının temelini attıklarını ifade eden Gürkan, o surların büyüyeceğini ve turizm merkezi olacağını kaydetti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşa da, AK Parti’nin yaptıklarını ve yapmaya çalıştıklarını anlatacaklarını söyledi. AK Parti hareketinin 2 amacı olduğuna dikkat çeken Yaşar, “Bu ülkeyi ekonomik, sosyal, siyasal ve diplomatik olarak güçlendirip, 1. Dünya Savaşı’ndan beri altında ezildiği o bağlardan koparmak, yani bağımsız olmak. IMF’ye borcumuzu sıfırlamamızın sembolik bir anlamı vardı. Bu bir bağımsızlık işaretiydi” dedi.
“Dışarıdan bağıran bir adamın adamlarının” olduğunu ifade eden Yaşar, “Biri bağırarak sizi etkilemeye çalışıyorsa, ne olursunuz ona karşı dikkatli olun. Bir paralel belasıyla uğraşıyoruz. Bu da bir darbe teşebbüsü ve engellemeydi. Her engellemenin bu ülkeye bir maliyeti var. Bu ülkenin imkanları ve gücü var. Bu arabayı yokuş yukarı sürüyoruz. Bu Türkiye, memleket arabası. Bu sadece Türkiye ile ilgili değil, bölgeyi de yakından ilgilendiriyor. O güçlerle uğraşa uğraşa, manşetlerle çarpışa çarpışa geldik” diye konuştu.