"3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası" heyecanını yaşamak isteyen amatör basketbolcular, Fatih’te düzenlenen basketbol turnuvasında bir araya geldi.
Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen "3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası" başladı. Fındıkzade Çukurbostan Parkı’nda düzenlenen turnuvalara katılan gruplar renkli görüntüler oluşturdu. Her yaş grubundan katılımcının bulunduğu amatör basketbolcular, eğlenceli dakikalar geçirerek ödül için ter döktü.
Yarışmadan dolayı heyecanını dile getiren basketbolculardan Cenk Gacemer, "Bizim için çok büyük bir heyecan oldu. Üniversitede okuyorum spor yapmak için zaman bulamıyorum. Böyle bir turnuvada hem yarışma hem spor olduğu için ilgimizi çekti katıldık. Kazanmak istiyoruz ama çok spor yapamadığımız için şansımız yok. İyi bir mücadele olacak biz de mücadele etmeye eğlenmeye geldik"dedi.
Yarışmacılardan Furkan Albayrak ise, yarışmak ve kazanmak istediklerini ifade ederek, "Büyükler grubunda yarışıyoruz iddialıyız" diye konuştu.
Dans gösterileri ile başlayan ve üçer kişilik takımların yarıştığı turnuvada ödül töreni ise, yarın gerçekleşecek programda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımı ile yapılacak.