Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tarafından 1 Mayıs Kutlamaları kapsamında düzenlenen programda hastane çalışanları doyasıya eğlendi.
Can Salonda düzenlenen etkinliğe, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Fatih Doğan, hastane çalışanları ve hastane çalışanları aileleri katıldı. Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan, “Tüm çalışanlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İçinde bulunduğumuz karanlıklardan bizlere mutlu bir geleceğin kapılarını açacak tek anahtar, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir. Adıyaman’da sağlık hizmetlerini vatandaşlara sunarak hizmet eden bizler zorlu bir tanışma sürecini yaşamaktayız. Olağan üstü bir çaba ile fedakarca durmadan çalışıyoruz. Bir insan en büyük erdemi işini en iyi şekilde yerine getirmesidir. Doktorundan hizmetlisine her çalışan işini hakkıyla yapması önümüzde koyduğumuz hedeflere ulaşmanın tek yoludur. Tüm çalışanlar işini gerektirdiği gibi, yapmalı ki, haklarında, hukukunda, adaletinde, nimetin de, külfetin de adil taksim edildiği bir ülkeyi canı gönülden umut edebilelim” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz ise, herkesin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutlayarak, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti ve bütün çalışanlara hayatlarında başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar, davul ve zurnalar eşliğinde halaylar çekip doyasıya eğlenirken, katılımcılara aynı zaman da yemek ikram edildi.