İHH Adıyaman Şubesi tarafından ‘Kudüs’ün Etekleri ve Mescid-İ Aksa’ adlı konferansta ve Grup Yürüyüş Konseri düzenlenecek.
Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) öncülüğünde 20 Şubat Cuma günü İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile Grup Yürüyüş’ün katılımıyla “Kudüs’ün Etekleri ve Mescid-İ Aksa” adlı konferans ve konser düzenleniyor.
YADER Başkanı ve İHH Gönüllüsü Fadıl Akkuş, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile Grup Yürüyüş’ün katılımıyla 20 Şubat Cuma günü saat 19:30’da Adıyaman Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyecekleri konferansa tüm Adıyaman halkını davet ederek, girişin ücretsiz olduğunu ve bayanlara yer ayrıldığını vurguladı.
Fadıl Akkuş, “Gecemize konuşmacı olarak İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım katılacaktır. Ayrıca gecede Grup Yürüyüş de ezgi ve marşlarıyla yer alacak. Kudüs, Peygamber efendimizin miraca yükselişinin ilk basamağı olduğu yerdir. Bu nedenle Kudüs, bütün Müslümanların ortak davasıdır. Kudüs, bize Selahaddin-i Eyyubi’nin emanetidir. Böylelikle 20 Şubat Cuma günü saat 19:30’da Adıyaman Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceğimiz gecemize tüm halkımızı davet ediyoruz. Kudüs’e ve şehitlere verdiğimiz önemi ortaya koymak için gecemize katılalım. Ümmetin derdi ile dertlenmiş, kendini bu yola vakfetmiş bir mücahit olan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın vereceği mesajları birlikte alalım ve bu konuda Rabbimizin üzerimize yüklediği kulluk görevlerini hakkıyla yapalım” dedi.