Dünyanın en geniş çaplı müzik grubu yarışması Hard Rock Rising’in bu yıl yapılacak olan yarışmasına Türk Gruplar da katılabilecek.
Hard Rock, beş yıldan bu yana her yıl, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor. Dünyanın en geniş çaplı müzik grubu yarışması Hard Rock Rising, yerel müzik gruplarına, bu yaz ilk kez düzenlenecek Hard Rock Rising Barcelona müzik festivalinde performans sergileme fırsatı sunacak. Kendi şehirlerinde en fazla oyu alan ve Barselona’ya gitmeye hak kazanan grupların yarışmak üzere gidecekleri İspanya’da bütün masrafları karşılanacak ve bu seyahat ile yıldız olma şansı yakalayacaklar!
Hard Rock International Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Baş Müdürü John Galloway, “Hard Rock’da, müzik
temsil ettiğimiz her şeyin özü; biz de, bu yılki Hard Rock Rising programındaki uluslararası sahnelerde yeni yetenekleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz,” dedi. Galloway sözlerini şöyle sürdürdü; “2010 yılından bu yana, Hard Rock Rising canlı müzik programımızın bir demirbaşı haline geldi ve yılda 15 binin üzerinde müzik grubunu ağırlıyor. Umut vadeden sanatçıları, müzik kariyerlerini geliştirmek üzere yeni dinleyicilerle ve fırsatlarla buluşturmak umuduyla destekleyebilmeyi bekliyoruz.”
Hard Rock, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayıp 26 Ocak 2015 Pazartesi gününe dek sürecek uluslararası müsabakaya katılmak isteyen gruplar için düzenlenen açık kayıt gününe, bağımsız müzisyenlere kariyerlerinin her yönünü yönetmelerini sağlayacak araçlar sunmada dünya çapında bir lider olan ReverbNation ile ortaklaşa ev sahipliği yapacak.