Vali Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, iftar programında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar ile bir araya geldiler.

İftar yemeğine ayrıca Vali Yardımcı Hüdayar Mete Buhara, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Mehmet Paköz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşarak yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Şerif Yılmaz ve belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ramazan ayının manevi atmosferinde yaşlılar ve çocuklarla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiler.

Yaşlıların ve çocukların sevgi seliyle karşılaşan Yılmaz ve Saraçoğlu, iftar programının ardından huzurevi sakinleri ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. (EFE)