Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş’ı makamında ziyaret etti.
Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş’ı makamında ziyarette bulundular. Ziyarette konuşan Sadık Kar, "Zonguldak’taki kurumlara ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün de İl Genel Meclis Başkanımız Vacit Durdubaş’ı makamında ziyaret etmiş bulunuyoruz. Öncelikle misafirperverce karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ın ihtiyaçları, problemleri ve çözümleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunmaya geldik. bu konularda destek verdiğimizi ifade ediyorum" dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Durdubaş ise "İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Özel İdaremiz olarak bizde her zaman Zonguldak’ın sorunlarının çözümleri ile ilgili sadece tek bir siyasi oluşum veya kurum değil tüm herkesin bir şeyler üretmesi gerekiyor. Bizlerin de her zaman desteği olacak. Saadet Partisi İl Başkanımız Sadık Kar ve yönetici dostlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkürler diler, her zaman kendilerine kapımız açık" dedi.