Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri kapsamında Yeşildirek Mahallesi ile Sırrın Mahallesi Kümeevler Bölgesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ilk olarak Yeşildirek Mahallesi’ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı Ali Demir ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demirkol, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek ve vatandaşların da taleplerini dinledi. Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi.
"HALİLİYE’DE İNSANLAR MUTLU OLURSA, BİZDE MUTLU OLACAĞIZ"
Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, daha sonra Sırrın Mahallesi Kümeevler Bölgesi’ne geçti. Burada çocuklara şapka ve şeker hediye eden Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin de görüşlerini dinledi. Bölgedeki alt yapı sorununun çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Başkan Demirkol, üst yapı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Haliliye’de yaşayan vatandaşların mutlu olması için bütün imkanları kullandıklarını ifade eden Başkan Demirkol, "Sırrın Kümeevleri ziyaret ettik. İçme suyu, kanalizasyon ve yol sorunları var. İçme suyu ve kanalizasyonda zaten çalışmalar başlamış. Yolla ihtiyaçları için de biz elimizden geleni çok kısa süre içerisinde yapacağız. Bizim bir prensibimiz var. Haliliye’de insanlar mutlu olursa, bizde mutlu olacağız. Vatandaşlarımızın mutlu olmaları içinde elimizden gelen bütün imkanları kullanacağız" diye konuştu.
Mahalle sakinleri ise Başkan Demirkol’a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Başkanımıza, bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Sıkıntılarımız gidermeye çalışacak. Kendisinden memnunuz. Çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.