Kulalı sanatçı Sami Dinç, K15 TV’de Özlem Şahin’le Akdeniz’in Sesi programına konuk oldu. Söylediği türkülerle beğeni toplayan sanatçı, K15 TV izleyicilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Özlem Şahin’le Akdeniz’in Sesi programında söylediği birbirinden güzel türküler ile izleyicilerin beğenisini toplayan Sami Dinç, “Profesyoneli de yereli de olsa tüm sanatçılar çalgıcılıktan, sokak müziğinden gelmiştir. Bende öyle geldim” dedi.
Sami Dinç, Kula’da müzik marketi olduğunu ve albümlerinin geniş çevrelerde beğeni topladığını dile getirerek, “20 yıldır Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmenlik yapıyorum. Festivallere katılıyoruz. Halktan aldığımızı halka vermeye her zaman razıyız” dedi.
Programda müzik üzerine sohbetlerde yapan Sami Dinç, usta sanatçılardan kalan eserlerin sözlerinin değiştirilmeden okunması gerektiğini, sanat hırsızlığına karşı olduğunu dile getirdi.
K15 TV’nin sevilen programcısı Özlem Şahin’in ise zaman zaman eşlik ettiği Sami Dinç, birbirinden güzel türkülerle izleyicilerinin de gönlünde yer etti. Telefonla programa katılan izleyicilerin isteklerini de yerine getiren Dinç, yaklaşık 3 saat süren programda neşeli dakikaların yaşanmasını sağladı.
Sami Dinç’e Kulalı sanatçılar Osman Yılmaz, Hikmet Saya ve klavyede Emrah Saya eşlik etti.