Yunusemre Belediyesi Proje Üretim Merkezi faaliyetlerine devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Proje Üretim Merkezi’nin her türlü öneriye açık olduğunu söyledi.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan Proje Üretim Merkezi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve ilgili birimlerden personeller katıldı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, belediyecilik hizmetleriyle ilgili gelen talep ve önerileri projelendirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Strateji Geliştirme Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan Proje Üretim Merkezi’nde vatandaşlarımızdan belediyemizin internet sitesi aracılığıyla gelen öneriler, belediyemiz personellerinden gelen proje önerileri masaya yatırılıyor. Proje ve öneriler beyin fırtınası şeklinde görüşülerek karara bağlanıyor. Çok faydalı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” dedi.
Yunusemre Belediyesi çeşitli müdürlüklerindeki ilgili personelden oluşan Proje Üretim Merkezi’nin her hafta toplanması kararlaştırıldı.