Arabanızdaki bu ayrıntıya dikkat! Bunu bilmek aracınızın ömrünü uzatıyor Arabanızdaki bu ayrıntıya dikkat! Bunu bilmek aracınızın ömrünü uzatıyor

Milyonlarca vatandaşın merakla takip ettiği Milli Emlak ile ilgili güzel bir haber geldi. 13 bin liraya arsa sahibi olmak artık mümkün. Devlet hazinesine ait olan birçok mülkü, Milli Emlak ihale yöntemiyle satışa sunma planları yapıyor.

13 BİN LİRAYA ARSA ALMA İMKANI SAĞLANIYOR

Türkiye’nin birçok bölgesinde 300 metrelik arsaların satışa sunulacağı duyuruldu. Satış bedeli 13.000 TL olarak belirlendi. İhale ile satılacak arsaların 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV’den muaf tutulacak olması ise dikkat çekici bir detay olarak karşımızı çıkıyor. Ayrıca, arsa sahibi olmak isteyenler 24 ay vade seçeneğinden de faydalanabilecek. Satışlara ilişkin tüm detaylar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü resmi web sitesinde yer alıyor. Arsa satışı yapılacak illerin listesi ve ihale tarihleri gibi detaylara ulaşmak için Milli Emlak resmi web sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.