Girişimcilerin bu kampanyadan yararlanabilmesi için Halkbank'ın 'Genç Girişimci Kredisi' kampanyasına başvurması gerekiyor. Kampanya kapsamında girişimcilerin eğitim durumlarının en az ilkokul diplomasına sahip olması ve 35 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Girişimcilerin mezun oldukları bölüm ile ilgili herhangi bir iş deneyiminin olmaması veya mezun oldukları bölümle ilgili en az iki yıllık deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Kredi faiz oranları kredi vadesine ve kredi puanına göre değişiklik göstermektedir. Taksitli işletme kredisi şeklinde azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilecektir.

Kampanya avantajlarından yararlanmak için gerekli belgeler şöyle;
Nüfus cüzdanı

İkametgah belgesi

Gelir belgesi

Maaş bordrosu

Kredi kartı ekstresi

İşyeri kira sözleşmesi

Mesleki yeterlilik belgesi

Kampanya avantajları

- 50.000TL'ye kadar kredi imkanı

- Anapara geri ödeme süresi 1 yıla kadar

- %100 faizli (faizsiz) kredi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret! İşte yeri ve tarihi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret! İşte yeri ve tarihi

FAİZSİZ 350 BİN LİRA KREDİ KOŞULLARI 

Üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun, mezun olduğu bölümle ilgili herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan ve bu alanda kendi işini kurmak isteyen veya kendi işini kurmuş olan 35 yaşını aşmamış girişimciler faydalanacaktır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.