Tarihi görüşme sona erdi! İşte detaylar... Tarihi görüşme sona erdi! İşte detaylar...

Bankalar belli dönemlerde yaptıkları kampanyalar ile dikkat çekiyor. Özellikle emeklilere yönelik yapılan kampanyalar ise yakından takip ediliyor. EYT sonrasında artan emekli sayısıyla birlikte bankalar da yeni kampanyalar düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda ING Bank’ın 1 Kasım’da başlattığı yeni kampanyayı duymayanlar için detayları bir araya getirdik. İşte, ING Bank’ın 30 Kasım’da son bulacak o kampanyası…

TALİMAT BAŞINA 1000 TL ÖDEME

ING Bank, bankaya gelerek otomatik fatura talimatı veren emeklilere verdikleri talimat başına 1.000 TL ödeme yapacak. Banka yaptığı duyuruda, maaşını ING’ye taşıyan emeklilere bu fırsatı sunacağını belirtti. Bu kapsamda emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlar, banka promosyonuna ek olarak her otomatik fatura talimatı için 1.000 TL ek ödeme alacak.

SİGORTALILAR DA FAYDALANABİLECEK

Ayrıca banka bu kampanyadan sigortalı çalışanların da faydalanabileceğini duyurdu. Faturası kendi adına olan ING Bank müşterileri, otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda ilk talimata 15 TL, ikinci talimata 50 TL, üçüncü talimata ise 100 TL nakit iade ödeme alabilecek. ING Bank’ın fatura iade ödemelerine başvuru için son gün 30 Kasım 2023!

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.