29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kargoların açık olup olmadığı öne çıkan konulardan oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü bu yıl da tüm yurtta etkinlik ve törenlerle kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili dolayısıyla, kargo gönderim ya da alım işlemleri olan vatandaşlar, kargo çalışma saatlerine göre işlemlerine yön verecek. Yurtiçi Kargo ve Sürat Kargo yaptığı duyuru ile 29 Ekim'de kapalı olacaklarını açıkladı.

29 EKİM’DE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Kargolardan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çalışma saatleri için açıklama geldi. İşte, o duyurular;

Yurtiçi Kargo: Cumartesi günü Bayram nedeniyle tüm birimlerimiz kapalı olacaktır. Bayram süresince bize resmi sosyal meyda hesaplarımızdan ya da 09:00-20:00 saatleri arasında çağrı merkezlerimizden ulaşabilirsiniz.

Aras Kargo: 29 Ekim Cumartesi günü resmi tatil olması sebebiyle çalışmamıza ara vereceğiz. 31 Ekim Pazartesi günü itibarıyla mesaimize devam edeceğiz.

Sürat Kargo: 29 Ekim Cumartesi günü ise Cumhuriyet Bayramı sebebiyle şubelerimizde çalışma olmayacaktır. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

MNG Kargo : Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumartesi günü kapalı olması bekleniyor.

PTT Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 08:30 – 12:30 & 13:30 – 17:00 arasıdır. Çalışma saatleri için 444 1 788 telefon numaralı PTT Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.