Samsun Voleybol Gençlikspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 16 oyuncuya toplu imza töreni düzenledi. Tecrübeli oyuncuların yanında kadrosuna genç yetenekleri de dahil eden Mavi-Beyazlılar, ilk yılında şampiyonluk yaşamak istiyor

VOLEYBOL YENİDEN CANLANACAK

Türkiye Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi’ne ilk kez katılacak olan Samsun Voleybol, daha önce prensip anlaşmasına vardığı oyunculara toplu imza töreni düzenledi. Çalışmalarına 1 ay önce başlayan Mavi-Beyazlı ekip, kadrosuna kattığı 16 oyuncuya resmi imzayı attırdı. Antrenör Suat Koçer, “Samsun'daki Erkek Voleybol takımı eksiğini tamamlamak için yola çıktık. Takımımızda oynayabilecek, karakteri düzgün, oynayacağımız oyun sistemine uygun, takımın ruhunu ve Samsun'un voleybol ruhunu canlandıracak, onu yaşatacak ve daima ileri götürecek oyuncuları kadromuza aldık" diye konuştu.

HERKES GURUR DUYACAK

Samsun'daki herkesin gurur duyacağı bir takım kurduklarını belirten Samsun Voleybol Spor Şube Başkanı Korhan Ülkü, "Bu sezon 2. Lig'e çıkabilecek bir kadro kurduk. Şansımızı zorlamaya gerek olmadığını düşünerek, hocalarımızın verdiği raporlar doğrultusunda 16 pırıl pırıl resmi imzayı attırdık. Şimdiden gelecek üst liglerde mücadele etmeyi hedeflediğimiz takımın iskeletini oluşturduk. Her şey çok olumlu şekilde devam ediyor. Samsun'a erkek voleybolunda gururlanacağı bir takım hazırlıyoruz. Herkesin uzun yıllar bu takımla gurur duyacağına eminim" ifadelerini kullandı.