Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Mir Hasan Taş, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Türkiye genelinde bulunan 3 Konfederasyon geçtiğimiz günlerde Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri konfederasyonu (TÜSEKON) çatısı altında birleşme kararının ardından Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu, Olağanüstü Genel Kurul yaptı. Ankara ATO’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da İsmail Yılmaz, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu başkanlığına yeniden seçilirken, Yılmaz başkanlığındaki konfederasyonun yeni yönetim kurulu üyeliğine Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Mir Hasan Taş’ da seçildi.
Mir Hasan Taş, TÜSEKON genel kurulunda konfederasyonların bir çatı altında birleşmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Taş, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonun ortak hedefinin kaliteli sürücü yetiştirmek olduğunu ifade etti. Mir Hasan Taş, “Konfederasyon Genel Başkanımız Sayın İsmail Yılmaz, Başkan Yardımcıları Nusret Türker ve Mesut Uçan’ın üstün gayretleri sonucu MTSK alanında büyük bir ivme kazanıldı. Bundan sonrada Türkiye genelinde genel başkanımız ve yönetim kurulumuzun gayretleri ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün destekleri ile MTSK yönünde birçok sorun giderilerek daha güzel, daha çağdaş yapıya kavuşmuş olacak. Ben üstlendiğim görevin sorumluğu bilinciyle bölgemizdeki problemlerin çözümü konusunda elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğim” dedi.