Antalya’nın Manavgat ilçesi Evrenseki Mahallesi’nde 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18.maddesine göre hazırlanan imar uygulaması, Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından sonuçlandırıldı.
Köy içi mevkinde yapılan imar uygulaması sonucunda tapu almaya hak kazanan 90 kişi için tapu dağıtım toplantısı düzenlendi. Evrenseki Mahallesi Kültür Evi önündeki tapu dağıtım toplantısına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başkan Yardımcıları Oytun Eylem Doğmuş ve Aydın Öz, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şiddetli yağmura rağmen toplantıya katılan vatandaşlar tapularını, Başkan Sözen’den almanın mutluluğunu yaşadı.
Tapu sürecinde emeği geçen teknik ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Sözen, "Vatandaşın bizden her koşulda hizmet beklediğini biliyoruz. İnşallah mahcup olmayacak şekilde hizmetlerimizi buraya getireceğiz. Tapu sürecinde bizden önce emeği geçen teknik arkadaşlarımıza, belediye çalışanlarımıza ve herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz de sürecin hızlanması adına görevin bize intikal etmesiyle elimizden geleni yapmaya gayret ettik. 90 tapu neticelendi. Tapu sürecinin uzamasındaki en büyük etken mera sorunlarıyla karşılaşılmasıydı. Bugüne kadar mera sorunu nedeniyle tapuların tescili 17 Ocak 2015 tarihinde geldi. Bize gelir gelmez hemen size hazırladık. Sizlerin hakkını düşünerek en az zaiyat olmasını gözettik. Yüzde 25’lik bir zaiyatla tapularımız neticelendi. Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.
Tapu dağıtımının ardından vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Sözen, vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi.