Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, göreve geldikleri 25 Ekim tarihinden sonra takımın büyük bir şevkle ve arzuyla oynadığını söyledi. Yarsuvat, “Bunun sebebi de Hamza Hamzaoğlu. Demek ki futbolcular ile aralarında büyük bir diyalog kurulmuş" dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Futbol takımının performansından memnun olduğunu dile getiren Yarsuvat, “Kendi istatistiklerimizi kırmış bulunuyoruz, demek ki oluyormuş” dedi. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in performansıyla ilgili sorulan soruyu değerlendiren Yarsuvat, “Sneijder’in performansından çok memnunum ancak genel manada beni memnun eden esas unsur, onlar oynarken severek oynuyor, yaptıkları işten keyif alıyorlar” diye konuştu.
“BÜTÜN AMACIMIZ TAKIMIN YOLA GİRMESİYDİ”
Takımın yola girdiğini dile getiren başkan Duygun Yarsuvat, “Bütün amacımız buydu. Farkındaysanız oyuncu almadık, eski oyuncularla gidiyoruz. Bir 25 Ekim’den öncesini düşünün bir de şimdiyi düşünün. Aynı çocuklar, aynı sporcular fakat şimdi büyük bir şevkle, büyük bir arzuyla oynuyorlar. Bunun sebebi de Hamza Hamzaoğlu. Demek ki futbolcular ile aralarında büyük bir diyalog kurulmuş” dedi.
Ligin 23. Haftasında Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak derbi mücadelesine gitmek istediğini dile getiren Yarsuvat, bu karşılaşmaya çok önem verdiğini söyledi.