Bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Samsun İnşaat, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”,  kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yusuf Ziya Yılmaz, "TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezimizin bir altyapı olarak, şehrimizin ekonomisine katkı vermesi açısından, şehrimizin ticaretine katkı vermesi açısından hedeflediğimiz amaca ulaştığını görmüş olmak beni çok mutlu ediyor" dedi. 

ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIK 

Yılmaz, Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezimizin bir altyapı olarak, şehrimizin ekonomisine katkı vermesi açısından, şehrimizin ticaretine katkı vermesi açısından hedeflediğimiz amaca ulaştığını görmüş olmak beni çok mutlu ediyor. Fuar ve Kongre Merkezi'ni biz bundan 10 sene önce inşa ederken, yaparken Samsun'da bu tür fuarlar Doğupark ve Batıpark'taki çadırlarda yapılıyordu. İş insanları da girişimciler de koca bir şehirde çadırda fuar olur mu? Fuar organizasyonunun altyapısı olması lazım. El ele verdik bu tesisi şehrimize kazandırdık. Sadece burası değil. Buranın hemen yanındaki 10 bin kişilik kapalı spor salonumuz var. Böylesi bir el ele tutuşla halletmiştik. 

SONUÇ ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Bugün bu amaca yönelik sonuç almış olmanın mutluluğunu duyuyorum. Duyduğum bir diğer mutlulukta buradaki ürünlerin yarısından fazlasının Samsun ve çevresinde imal edilmiş olması. Sonuçta üretim, istihdam, ihracat bizim ekonomi politikamızın temelini oluşturuyor. Tebrik ediyorum.

YAREN YALNIZ 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.