Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görev değişimi Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görev değişimi

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Toplumun her kesimine eşit mesafede olacağım ve çalışmalarımızı bu düstur üzerine şekillendireceğiz" dedi.

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Yeniden Refah Partisi Havza İlçe Başkanı Tuncer Özen, Belediye Başkan Adayı Engin Toprak, belediye meclis üyesi adayları Ali Sözen, Soner Güngör, Fatih Özkan, Alaaddin Çelik, Kamuran Yılmaz ve Eyüp Elibol Başkan Murat İkiz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeniden Refah Partisi Havza İlçe Başkanı Tuncer Özen heyet adına Başkan İkiz’e başarı dileyerek; “Güzel ve demokratik bir seçim ortamı geçirdik. Öncelikle bunun için tüm siyasi partilerimize teşekkür eder, belediye başkanımızı tebrik ederim. İnşallah bundan sonra Havzamız için hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Mahalli idareler seçimlerinde YRP Havza Belediye Başkan Adayı olan Engin Toprak ise rakibine hayırlı olsun temennilerini ileterek; “Güzel ve demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde rakibim Havza Belediye Başkanı oldu. Sayın Murat İkiz, Havzamıza güzel hizmetler yapacaktır. Bu süreçte bizlerde ilçemiz için üzerimize düşen göreve hazırız. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

"HERKESE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIM"

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Özen, Toprak ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Sağ duyunun hakim olduğu güzel bir ortamında bizlere yakışır bir seçim süreci yaşadık. Sizlere de sağduyulu davranışlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bundan sonra artık Havza Belediye Başkanı olarak toplumun her kesimine eşit mesafede olacağım ve çalışmalarımızı bu düstur üzerine şekillendireceğiz. Havza bir tane ve bu Havza hepimizin” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.