Uzun yıllar Yolspor Kulübü Genel Kaptanı İlhan Akbaş, Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü'nden emekli olmasından dolayı, yöneticiliğinden kendisine düzenlenen iftar yemeğinin ardından veda etti.

"NÖBETİ DEVREDİYORUM"

Akbaş, Yolspor'a başarı dileyerek, "2000 yılında seçilmiş olduğum Yolspor Kulübü Yöneticiliğinde 23 seneyi tamamlamış durumdayım. 23 sene boyunca tarafıma güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederim, 1952 yılında kurulan Güzide kulübümüzde görev yapmak benim için bir onurdur. Görev yaptığımız süre içerisinde her zaman Yolspor‘un geleceğini ve menfaatlerini ön planda tutmaya çalıştım. Eğer benim en ufak bir hakkımda geçtiyse herkese helal ediyorum. Bir bayrak yarışı bir nöbet değişimi olarak düşünüyorum ve nöbeti devrediyorum. Birlikte geçirdiğimiz harika yıllar için tekrar teşekkür eder Yolspor Kulübü'nün bundan sonraki yapacak olduğu mücadelesinde başarılar dilerim" dedi. 

AKBAŞ'A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

R.A: Karayolları 7.Bölge Müdür Yardımcısı Haydar Kobya ve Yolspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeği sonrası Akbaş‘a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edilerek plaket taktim edildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.