Ramazanın son gününde araç sahiplerini sevindiren bir haber geldi. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi yola çıkacaklar ‘Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken beklenen haber geldi. Benzin litre fiyatı ve motorin (mazot) fiyatları bu gece yarısı değişiyor! İşte Samsun'da güncel akaryakıt fiyatları ile haberin detayları…

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM

Benzin fiyatı son olarak 5 Nisan’da 1,12 TL artmıştı. Ancak bu gece yarısından itibaren benzin grubunda 1.21 TL indirim yapılacağı belirtildi. 11 Nisan’da 67 kuruş zamlanan mazot fiyatı ise bu gece 91 kuruş gerileyecek.

PETROL FİYATLARI DÜŞÜŞTE

Dün 84,83 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 83,12 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün 82 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili ise 78 dolardan alıcı buluyor. Fiyatlardaki düşüşte, ABD dolarının faiz artırımı beklentileriyle güçlenmesi ile ABD ve Çin'den gelen son ekonomik verilerin talepteki toparlanma beklentilerini karşılamaması etkili oluyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (27 MART 2023 PAZARTESİ)

SAMSUN

Benzin: 22.95 TL/LT
Motorin: 21.68 TL/LT
LPG: 10.65 TL/LT

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.