'TAKIMIN KATKISI ÇOK'

Kırmızı Beyazlılar'ın başarılı file bekçisi Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Futbolcu, kaledeki başarısının sadece bir kişiye yüklememek gerektiğini, takım olarak çok güzel defans yaptıklarını belirterek, "Gerek Hüseyin hocamız gerek Reşat hocamız ki daha önce birlikte Erzurumspor'da da çalışmıştık. Burada bir takımız. Takım olarak da çok güzel defans yapıyoruz. Takım arkadaşlarımın da buna katkısı çok bu sebepten dolayı her şey yolunda gidiyor çok şükür" dedi.   

'ÇOK MUTLUYUM'

Szumski, maç oynadıkça daha çok özgüven kazandığını ve ilerideki hedeflerini açıklayarak, "Eskiden bu kadar soğukkanlı değildim. Ama şimdi maç oynadıkça daha fazla özgüven kazanıyorsun bu da soğuk kanlı olmamda büyük etken. İtiraf etmeliyim ki Süper Lig'i çok özledim. Buradaki ilk yılım ve bunu da buna ulaşmak için tekrardan Süper Lig’e çıkmamız için bir adım atmamız gerekiyor ve ona çok yakınız bunun için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

MAÇA DAVET 

Taraftarı Altınordu maçına davet eden Szumski şunları söyledi: "Taraftarımız, gerek evde gerekse deplasmanda oynadığımız maçlarda inanılmazlar. Hatta bazı deplasman maçlarında rakip takımın taraftarından daha fazla ses çıkartıyorlar. Onlar bizim itici gücümüz. Cuma günü oynayacağımız önemli bir Altınordu maç var. Yaklaşık 30 bin taraftar bekliyorum. Onlar bizim gerçekten destekleyici kuvvetimiz. Bu sebepten dolayı onları stadyuma 30 bin kişi olarak bekliyoruz" Esra VURAL