Yılport Samsunspor sahasında Keçiörengücü'nü mağlup ederek, şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi. Kırmızı Beyazlı futbolcular ise, şampiyonluk coşkusunu şehir tutu atarak kutladı. Kanal S mikrofonlarına konuşan futbolcular, yaşadıkları duygunun tarifsiz olduğunu belirtti.  

'ÇOK MUTLUYUZ'

Osman ÇELİK: Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsunspor’a yakışırdı. Şampiyonluğu Samsun’a getirdiğimiz için çok mutluyuz. 

'HERKESİN EMEĞİ ÇOK'

DİOĞLU: Çok şükür çocukluğumun hayali olan Samsunspor'da şampiyonluk yaşadım. Çok özlemiştik. Takımımla gurur duyuyorum. Bambaşka bir duygu. Bu şehrin çocukları Samsunsporlu olacak Samsunspor'u tutacak bunda da herkesin emeği çok olacak. 

'BÜYÜK BİR KUTLAMA'

Fofana: Uzun zaman sonra büyük bir kutlama yaşıyorum. Çok mutluyuz. Samsunspor taraftarına armağan olsun. Samsun her şeyin en iyisini hak ediyor. 

'AİLE BAŞARIYI GETİRİR'

Mücahit ALBAYRAK: Aile ortamını bizlere sağlayan başta Başkanımız Yüksel Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz. Aile ortamı sağlanınca şampiyonlukta geliyor. Sezon başından beri birbirimize inandık ve şampiyonluk için söz verdik ve gerekeni de yaptık. 

'EMEKLERİMİZN KARŞILIĞI'

Yunus Emre ÇİFT: Tarif Edilemez bir duygu. Şampiyonluk için çok çabaladık. Çok mücadele ettik. En çok belki de bu şehrin çocukları üzüldü. Ama emeklerimizin karşılığını aldık. Çok mutluyuz. Bu şehrin çocuğu olarak, Samsunspor forması giymek benim için ayrı bir gurur. İnşallah, bundan sonra da en iyi şekilde Samsunspor'u temsil etmek istiyorum. 

'SONUNA KADAR HAK ETTİ'

Yusuf Emre GÜLTEKİN: Çok şükür çok mutluyuz bu şehir buraya hak etti. Bizde takım olarak çok büyük birlik ve beraberlik sağladık. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum bu camia bunu hak etti.  Kardeşlerim inşallah hep beraber Süper Lig’de Samsunspor forması ile izleyeceğiz. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR 

Szumski : Herkesi tebrik ediyorum. 11 yıl sonra Süper Lig'e çıkıyoruz. Her şey çok güzel ve çok mutluyuz. Bizi destekleyen Samsunsporlulara da sonsuz teşekkür ediyoruz. 

'İNANILMAZ ATMOSFER'

Alim ÖZTÜRK: İnanılmaz bir atmosfer var. Herkesin emeği çok çok mutluyuz. Herkesin emeğine sağlık. 

'ÇOK ŞÜKÜR'

Berk TAŞKIN: Çok şükür bunun tadını çıkaralım bütün şehir olarak tadını çıkaralım. İnşallah Süper Lig’de de gerekeni yapıp devam edeceğiz. 

'HEDEFİMİZE ULAŞTIK'

Bannaseer: Samsunspor Süper Lig'i hak ediyor. Şükürler olsun hedefimize ulaştık. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.