Denizlisporlu futbolcuların bir kısmı ile kulüp personelini taşıyan minibüs, Boluspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ardından dönüş yolundaki Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdi. Yılport Samsunspor kaza nedeniyle Altaş Denizlispor'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

SAMSUNSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yılport Samsunspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Altaş Denizlispor kulüp çalışanlarını taşıyan aracın Boluspor deplasmanı dönüşünde kaza yaptığını üzüntüyle öğrendik. Yaralı kulüp personellerine acil şifalar diliyor; Altaş Denizlispor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz 

NE OLMUŞTU? 

Denizlisporlu futbolcuların bir kısmı ile kulüp personelini taşıyan minibüs, Boluspor maçı dönüşünde Afyonkarahisar'ın Evciler İlçesi'ne bağlı Gökçek Köyü kavşağında kaza yaptı. İsmail Gürbunar (58) idaresindeki 20 AAG 263 plakalı minibüs, sabah saat 05.00 civarında yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamadı. Kontrolden çıkan araç yan yatarak sürüklendi. Aydınlatma direğine çarpan araç bir süre daha sürüklendikten sonra durabildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kamerada minibüsün kavşağa geldiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıkıp, kayma anları yer aldı. Kazada araçta bulunan 12 kişiye ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Kulüp çalışanları Recep Avcı, Onur Kılınç, Yusuf Mercan, malzemeci Sinan Kodal, kulüp medya görevlisi Mustafa Yıldırım ile futbolcu Oğuzhan Sarı ayakta tedavi edildi. Kaza sırasında araçtan fırlayan altyapıdan yetişen genç futbolcu Samet Emre Gündüz ile Mehmet Eren Sıngın ile kulübün medya sorumlusu Altay Varol hafif şekilde yaralandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.