MUTLU SON YAKIN 

Yılport Samsunspor İcra Kurulu üyeleri Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunarak, mutlu son yakın olduklarını belirtti. Bilen, "Hep başından beri söylüyoruz, taraftar, oyuncu grubu, basın, şehir, camia, birlikte olduğumuz zaman, Samsunspor'un aşamayacağı, bir engel yok. Mutlu sona ulaşmamıza az kaldı" dedi.   

soykan-2

'BAŞKANIMIZIN EMEKLERİ BÜYÜK'

Başkan Yüksel Yıldırım'ın büyük emekleri ile başarının artığını belirten Soner Soykan, "İcra kurulu olarak, çok uyumlu çalışan ve verimli bir yapı olduk. Birlikte eksikleri tespit edip başkanımız Yüksel Yıldırım'ın önderliğinde sorunlara hızlı ve yapıcı çözümler üretiyoruz. Yolumuz uzun. Hedefimize odaklanıp inşallah sezon sonunda da şampiyon olarak Süper Lig'e yükseleceğiz" diye konuştu. 

Çakır

'KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ'

Suat Çakır ise, her maça kazanmak için çıktıklarına değinerek şunları söyledi: "Güzel bir hafta sonu geçirdik. Rakiplerimizin ne yapacağına bakacağız. Yolumuz baya kısaldı. İnşallah en kısa zamanda lige çıkmayı garantileriz. 20 günde 5'inci maçımızı oynadık. Yarın ve cumartesi günü maçlarımız var. Tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz inşallah, Bolu'dan da kazanarak döneriz"

Haber Kaynak: Esra VURAL  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.