Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ikinci devre öncesi taraftara seslenerek, şampiyonluk hedefini birlikte başaracaklarını belirterek, "Bize tribünleri doldurarak desteğini versinler" dedi. 

KAMP VERİMLİ GEÇTİ 

Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, tamamlanan kamp sürecini ve transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eroğlu, Antalya kampının verimli geçtiğine değinerek, "Gerçekten iyi bir kap süreci geçirdik. Hazırlık maçı da bizim için ikinci devre öncesi önemli bir provaydı. Bizimle aynı puan da olan takımla hazırlık maçı oynadık. Skor güzeldi ama oyun anlamında da güzel şeyler oldu" ifadelerini kullandı. 

'SÜRECİ ZORLAŞTIRIYOR'

Eroğlu, transfer sürecinin Süper Lig maçlarının devam etmesinden dolayı zorlaştığına değinerek, "Guel kontenjan anlamında bize sorun yaşatmıyor. Scuat ekibinin de bizden önce de takip ettiği bir oyuncuydu. İhtiyacımız olan mevkilere transfer yapacağımızı söylemiştik. Süper Lig'in devam etmesi ister istemez, transferi de zorlaştırıyor. Birçok takım lig devam ettiği için, oyuncusunu vermek istemiyor. Transfer süreci Süper Lig için de açıldığı zaman biraz daha rahat olacaktır. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız tabi ki devam ediyor" dedi.  

TARAFTARA SESLENDİ 

İkinci devrenin ilk maçı olan Altay karşılaşması öncesi taraftara seslenen Eroğlu, "Samsunspor taraftarının desteği ile şampiyon olabileceğimizi geldiğim günden itibaren dile getiriyorum. Bu büyük bir güç. İkinci devrenin ilk maçında da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizim için itici güç. Birlikte başaracağımızı hep söylüyoruz. Onlarda bize tribünleri doldurarak desteğini versinler" diye konuştu.

Haber Kaynak: Esra VURAL  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.