Yılport Samsunspor,  geliri depremzedelerin yararına kullanılacak olan hazırlık maçında Çorumspor’u konuk ediyor.  Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu 25 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma öncesi taraftara çağrı yaptı. Samsunspor sosyal medya hesabından paylaşılan video ile bu çağrı yayınlandı.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“BİZLERE DÜŞEN GÖREV OMUZ OMUZA VEREREK ONLARA DESTEK OLMAK”

Yapılan açıklamada birlik ve beraberliğe vurgu yapan Eroğlu, “Ülke olarak çok büyük felaket yaşadık. Can kayıplarımız çok fazla, yaralılarımız çok fazla, evlerini her şeyini kaybeden halkımız çok fazla. Bizlere düşen görev omuz omuza vererek onlara destek olmak, Ne olursa olsun her şartta birlik olmak. Çünkü birlik beraberlikle onlara büyük güç verebiliriz diye düşünüyorum tabii ki kolay değil. Çok zorluklar içinde yaşıyorlar.” dedi.

“ELDE EDECEĞİMİZ GELİR FELAKETZEDELERE GİDECEKTİR”

Eroğlu “Elimizden gelen onlara destek olmayı Biz tabii ki futbol bölümü olarak yapabiliriz cumartesi kendi sağımızda oynayacağımız Çorumspor maçına tüm taraftarlarımızı davet etmek istiyorum. Çünkü buradan elde edeceğimiz gelir felaketzedelere gidecektir.” İfadelerini kullandı.

“TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUM”

Taraftarları maça davet eden Eroğlu, “Ne kadar çok gelirsek ne kadar çok destek olursak onlara o kadar yardımcı olmuş oluruz tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum.” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.