'GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ'

Kırmızı Beyazlılar, lige verilen aranın ardından Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, güçlü bir takım olduklarını belirterek, "Bu hafta başladık. Kritik bir maç. Rize, güçlü bir takım. Ama, bizde güçlü bir takımız. Özellikle, gücümüzü, taktiksel, zihinsel ve fiziksel anlamda sahaya yansıttığımızda iyi skorlar alıyoruz. Yine hedefimiz sahamızda kazanmak. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.  

'HER KARŞILAŞMA ÖNEMLİ'

Her maçın önemli olduğunu Çaykur Rizespor maçını da kayıpsız geçerek, yola devam etmek istediklerine değinen Eroğlu, "Her maç bizim için önemli. Maçlar 3 puan üzerinden oynanıyor. Tabi ki sahamızda oynayacağız. İnsan ister istemez daha çok kazanmak istiyor. Geri kalan maçlarımızda önemli ve değerli. Kazanmak zorundayız. Ama her maçın farklı hikayesi oluyor. Bizde bu hafta sahamızda kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.  

'TARAFTARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ'

Cumartesi oynayacakları önemli karşılaşma öncesi taraftarı tribüne davet eden Eroğlu şunları söyledi: "Her zaman söylüyoruz. Taraftarımızla güçlüyüz. Sahada onların gücünü hissetmek bizi motive ediyor. Son lig maçında 20 bini geçmiştik. Bu da önemli bir rakam. Tekrardan lig başlıyor. Ben taraftarlarımızı maça davet etmek istiyoruz. Taraftarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Oyuncularımızın da bizimde beklentimiz"

Haber Kaynak: Esra VURAL    

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.