SAMSUNSPOR GALİBİYET İSTİYOR 

Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, pazartesi oynayacakları Erzurumspor maçını kazanmak için çalışmalar yaptıklarını belirterek," Güzel bir galibiyet elde ettik. Geçen hafta da bunu konuşuyorduk. Hep vurguladığımız her hafta önemli. Eyüpspor maçını kazandık. 3 puan aldık. Bizim için çok anlamlı. Ama daha fazla puan alamıyoruz. Bundan sonraki süreçte de 3 puan için oynayacağız. Tabi ki önemi, yukarıya tutunmak, bize moral motivasyon, taraftarın inancını daha da güçlendirdi. Bundan sonraki süreç aldığımız galibiyet bundan sonraki maçların alınacağı anlamına gelmiyor. Çünkü sahada rakip senin izin verdiğin kadar güçlüdür. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama, her maçı da kazanmak için planlı programlı şekilde oynamak zorundayız. Önümüzde Erzurumspor maçı var. Onlarla ilgili de analizlerini yapıp, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çünkü süreç öyle bir şey ki maçlar bu ligde zor geçiyor" diye konuştu. 

İNANÇ DAHA DA ARTTI 

Eyüpspor maçının taraftarın inancını daha da arttırdığına değinen Eroğlu, "Eyüpspor maçı önemli ve farklı bir galibiyet. Bütün Samsunspor taraftarının da motivasyonunu ve inancını arttırdı. Buradan onlara teşekkür ediyorum. Deplasmandan önemli bir skorla gelmemiz, baktığında, belki kimsenin beklemediği bir skordu. Ama sonuçta, kazanılan bir maç. Bundan sonraki sürece, daha umutlu, daha inançlı bakmamızı sağlayacaktır. Rakiplerimiz ilk yarıda oynadığımız rakipler. Onlarında kendilerine göre güçleri var tabi ki. Bunun bilincindeyiz. Her maç zor. Her maça çok güçlü bir şekilde hazırlanıp, sahada çok güçlü bir Samsunspor olmak zorundayız" dedi.  

AZ AMA ÖZ TRANSFER

Eroğlu, transfer sürecinde az ama öz transfer yapmak istediklerini belirterek şunları söyledi:  "Yeni  transferler bizim ihtiyacımız olan, mevkisel anlamda şampiyonluğa giderken bize katkı sağlayacak oyuncuları tercih etmek istedik. Devrede bazen her oyuncuyu kadroya katmak olumlu değil, olumsuz etkide bırakabiliyor. Bu anlamda da belki çok transfer değil, az ama öz ihtiyacımız olan transferi yapmak. Başkanımıza ve icra kurulumuza da teşekkür ederim. Bu çabayı gizli bir şekilde yürüttüler ve sonuçlandırdılar. Yeni gelen oyuncularımızdan da her oyuncumuz gibi performans almayı planlıyoruz"

Haber Kaynak: Esra VURAL - Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.