ÇOK CİDDİ DESTEK VERDİ 

Tükiye'de yaşan deprem felaketi sonrası, Kırmızı Beyazlıların Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan çok üzgün olduklarını belirterek, "Elimizden gelen bir şey yok. Derneğimizin programlamasıyla, hızlı bir şekilde yöneticilerimiz, futbolcularımız, teknik ekibimiz, tesis çalışanlarımız imkanları doğrultusunda yardım topladık ve 3 TIR deprem bölgelerine gönderdik. Başkanımız Yüksel Yıldırım'da kendi holdinginden çok ciddi yardımlar yaptı. Yapmaya da devam ediyor" diye konutu.

'SEVE SEVE KATILIRIZ'

Sakaryaspor ile Kocaelispor, tüm bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı bir hazırlık maçı yapacağını açıklamasının ardından Soykan Samsunspor olarak bu tarz bir organizasyonun içerisinde seve seve olabileceklerine eğinerek, "TFF'de Veysel beyde toplantıda. Önümüzdeki günlerde tabi ki bizlerde organizasyonların hepsinin içerisinde oluruz. Program netleşir. Bölgedeki takımlarla konuşulur. Seve seve de böyle bir organizasyona katılırız. Ama şuan çok taze. Maç programının ertelenmesi daha yeni oldu" dedi. 

'ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR'

Deprem bölgesi için herkesin elini taşın altına koyduğunun altını çizen Soykan şunları söyledi: Yöneticilerimize, takımımıza, teknik ekibimize, özellikle taraftarlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Samsunsporlu olmak bizi bir kez daha gururlandırdı. Hassas davranarak, ellerinden gelen yardımı yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Allah ülkemize, devletimize, milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Tedbirleri almamız lazım. Tedbir almadan hiç bir şey olmuyor" dedi. 

Haber Kaynak: Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.