'DAHA ÇOK ŞEY BAŞARILACAK'

İcra Kurulu üyeleri Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Bilen, "Uzun zamandır hem şehrin hem de bizlerin beklediği, Şampiyonluk hedefinde kupanın bir ucunu tutuk. Yüksel Yıldırım, icra kurulu olarak bizler, hocamız, oyuncular, taraftarımız, basın camiası bütünleşti ve bu mutlu sona ulaştık diye düşünüyorum. Samsunspor'un alacağı daha çok başarılar var. Bunu da aynı heyecanla devam edersek başaramayacağımız bir şey yok" dedi.  

İNANINCA OLUYOR 

Genel Müdür Soykan, Pendikspor maçında inanmış bir takımın her şeyi başarabileceğini gördüklerinin altını çizerek, "Çok muhteşem bir galibiyetti. Sezonun geri klan maçlarındaki en kritik karşılaşmaydı. Bu sene Samsunspor'un sadece oyunuyla değil, duygusuyla, inancıyla, her şeyiyle şampiyonluğa nasıl inandığını gördük. İnşallah bu sene bu inanç ve oyun ile Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.    

 

SIRADA GÖZTEPE VAR 

İcra kurulu Üyesi Suat Çakır ise, Pendikspor maçında alınan galibiyetin devam edeceğine değinerek, "Pendikspor maçı bizim şampiyonluk maçımızdı. Muhteşem bir sonuç oldu. Alınan galibiyet ile birçok şey değişti. İnşallah bu böyle devam edecek. Göztepe maçını da inşallah oradan da galibiyet ile dönüp, hedeflediğimiz Süper Lig'e rakiplerimiz ile puan farkını açarak çıkacağız" ifadelerini kullandı.  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.