İŞ BİRLİĞİ HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Fransa’nın Ligue 1’de mücadele eden Toulouse FC Kulüp Başkanı Damien Comolli daha önce planlanan program çerçevesinde Yılport Samsunspor’u ziyaret etti.

Ziyarette Nuri Asan Tesisleri, 19 Mayıs Stadyumu ve Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni gezen Damien Comolli, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ile bilgi alış verişinde bulunarak, ileride yapılması olası iş birlikleri hakkında görüşmeler sağladı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 Samsunspor kulübünü ve tesislerini çok beğendiğini ifade eden Damien Comolli, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de başsağlığı diledi.

Ziyarette ayrıca A takım teknik heyetimiz, scout ekibimiz, analiz ekibimiz Gençlik Gelişim Sorumlumuz Ali Bilgici, Finans Direktörümüz Koray Yalçın, Tesis ve Stadyum Müdürümüz Sinan Hacıyunus, Satış ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli, E-Ticaret Müdürümüz Cansu Turgut ile Toulouse FC Kulübü Strateji ve Kültür Başkanı Selinay Gürgenç ve Toulouse FC Kulübü Futbol Gelişim Direktör Remy Loret de katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.